groenrijk herfst 2022 728
 1. Kermisvertier voor jong en oud

  Kermis is plezier voor jong en oud. Dat bleek maandagmiddag wel op de Prinsenbeekse Markt. Terwijl de kinderen de muntjes van de OVP-kleurplatenactie besteedden, genoten de bewoners van Hagedonk en gasten van de Zonnebloem ook met volle teugen van een bezoekje aan de attracties in het dorpscentrum.
  • (Foto: Toine Kleemans)

  Niet eerder was de deelname zo groot en er waren dan ook veel vrijwilligers nodig. Maar na een extra oproep van OVP, dorpsplatform, Hagedonk en Zonnebloem waren er voldoende begeleiders voor de ruim zestig deelnemers aan dit jaarlijkse uitje.

   

  De zon scheen en alleen al de wandeling zorgde voor veel vrolijke gezichten. Volgens traditie zwierden verschillende ouderen nog in de zweefmolen. Ook de schiettent was populair. Hier zorgde de exploitant nog voor een mooie groepsfoto. En dan waren er ook nog liefhebbers van een smakelijke oliebol en een bezoekje aan de snoepkraam.

   

  Net voor de regenbui was het gezelschap binnen in Zaal Marktzicht, waar bij een kopje koffie en een advocaatje met oliebol nog even lekker kon worden 'bijgebuurt'.

  Maandag 19 september 2022
  PrinsenbeekkermisouderenZonnebloemHagedonkOVP
  • (Foto: Toine Kleemans)
  0
  Reacties