Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Kermisactie OVP

  Komend weekend is het kermis in Prinsenbeek. Van vrijdag tot en met maandag deze keer. En Ondernemersvereniging Prinsenbeek (OVP) heeft een kleurplaatactie waarmee kinderen muntjes voor de kermis kunnen verdienen.
  Kermisactie OVP
  (Archieffoto)

  De kleurplaat kan worden opgehaald bij de deelnemende winkeliers, maar kan ook worden gedownload op www.kooplokaalprinsenbeek.nl. De mooi ingekleurde kleurplaat kan worden ingeleverd bij Speelgoed & Kadohuis Babsies aan de Loopstraat 1. Dit kan tot 16.00 uur op zaterdag 18 september.

   

  Een mooi ingekleurde kleurplaat is goed voor een muntje. Dit kan op maandag worden besteed op de kermis. Op 18 september kiest de OVP uit al die kleurplaten de drie mooiste. De winnaars worden gebeld en krijgen dan nog een kermisverrassing.

   

  De kermis op de Markt in Prinsenbeek start vrijdag 17 september en duurt tot en met maandag 20 september. De kermis is geopend tussen 13.00 en 23.00 uur. Toegang is gratis.

   

  Vanwege de coronaregels is het kermisterrein dit jaar omheind en is er een aparte in- en uitgang. Gerelateerd aan het oppervlak van de kermis wordt een maximum aantal bezoekers toegelaten. Het kan dus zijn dat bezoekers bij drukte even moeten wachten tot mensen zijn doorgelopen.

  Dinsdag 14 september 2021
  PrinsenbeekkermisOVPondernemersverenigingkleurplaat
  Kermisactie OVP
  (Archieffoto)
  0
  Reacties