Groenrijk 728 100920
 1. Kermis Prinsenbeek nog niet zeker

  De kermissen in het Ginneken en Ulvenhout, altijd in augustus, gaan vanwege corona niet door. Voor de kermissen in Prinsenbeek, Bavel, Princenhage en op het Chasséterrein wordt op een later moment bepaald of die een vergunning krijgen. Dit meldt de Gemeente Breda.
  Kermis Prinsenbeek nog niet zeker
  (Archieffoto: Ad van den Bliek)

  Om ervoor te zorgen het coronavirus in te dammen worden allerlei maatregelen getroffen, stelt de gemeente. ‘In een aantal gevallen is het zo lastig om aanpassingen te doen, dat besloten wordt iets te sluiten of af te gelasten. Dit geldt nu ook voor de kermissen in het Ginneken en Ulvenhout. Hoe teleurstellend ook, maar de gezondheid en veiligheid van de bezoekers en medewerkers staat voorop.’

   

  Daarnaast speelt volgens de gemeente een rol dat de tijd te kort was om de vergunningaanvraag voor deze twee kermissen juridisch goed te laten verlopen.

   

  Voor de kermissen die dit najaar gepland staan in Bavel, Princenhage, Prinsenbeek en op het Chassé terrein zijn de vergunningaanvragen ingediend. Op een later moment wordt bepaald of deze evenementen een vergunning krijgen. De ontwikkelingen van het coronavirus en de dan geldende maatregelen worden in de afweging meegenomen.

  Woensdag 05 augustus 2020
  PrinsenbeekkermisGemeente Bredacorona
  Kermis Prinsenbeek nog niet zeker
  (Archieffoto: Ad van den Bliek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.