1. Kattekwaad van de Nachtbraokers

  CV de Nachtbraokers heeft in samenwerking met Brouwerij Boschdal en slijterij Bier & Borrels ook dit jaar een nieuw eigen bier ontwikkeld. ,,Een geheel nieuw recept dat past in het thema van de grootse A-wagen voor de Grote Optocht in Boemeldonck”, verklaren de carnavalsb(r)ouwers.
  (Foto's: CV de Nachtbraokers)

  Door CV de Nachtbraokers

  Na het succes met ’T Fluitje’ vorig seizoen was het voor de clubleden duidelijk dat Boemeldonckers ook dit jaar moeten kunnen genieten van een heerlijk nieuw bier. Gebrouwen vanuit een innerlijk verlangen naar Karnaval is Kattekwaad een blond bier dat het feestbeest laat ontwaken in iedere Boemeldoncker.

   

  Met de verkoop van het bier wordt de carnavalsclub niet alleen financieel ondersteund om zijn ‘kasteel op wielen’ mogelijk te maken. Iedereen die Kattekwaad aanschaft, geniet bovenal van een uniek Boemeldoncks bier. Met zijn volle en rijke smaak laat Kattekwaad, soms met een brul, het feestbeest in iedere Boemeldoncker ontwaken, en voelen we ons met Karnaval de koning te rijk.

   

  Kattekwaad is dit Karnavalsseizoen verkrijgbaar bij slijterij Bier & Borrels in de Groenstraat, het bouwadres van CV de Nachtbraokers (ook tijdens de open dag van de bouwschuren op 2 februari) en bij de clubleden. Wees er snel bij!

   

  CV de Nachtbraokers bedankt iedereen voor de steun door aanschaf van het unieke Boemeldoncks bier Kattekwaad. Haal deze Karnaval gerust wat Kwattekwaad uit… de koelkast!

  Vrijdag 29 november 2019
  PrinsenbeekbiercarnavalBoemeldonckKattekwaad
  (Foto's: CV de Nachtbraokers)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.