1. Leuze carnaval 2020

  Leuze carnaval 2020
  De Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) kijkt met veel plezier terug op de editie van het 53ste jaar en bedankt iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd. Inmiddels zijn de eerste voorbereidingen voor het volgende seizoen alweer in gang gezet. Zo doet de BAK een oproep voor voordrachten voor de carnavalsleuze 2020.

  Door BAK van Boemeldonck

  Alle Boemeldonckers kunnen meedenken over het motto van volgend jaar. Heb je een leuze (of meerdere), mail deze dan uiterlijk 29 maart naar sik@boemeldonck.nl. Via app kan ook o.v.v. je naam naar 06-11391792.

   

  Fotowedstrijd

  Na een geweldige karnaval is het tijd voor de foto’s. De BAK weet dat er vele foto’s gemaakt zijn en organiseert daarom voor het vierde jaar de fotowedstrijd.

   

  Je kunt maximaal drie foto’s per categorie inzenden. Dit jaar kun je meedoen in twee categorieën:

  -          Categorie optochten;

  -          Categorie karnavalesk.

   

  In de categorie optochten komen alleen foto’s uit de Boemeldonckse optochten. In de categorie karnavalesk alle overige karnavaleske, Boemeldonckse foto’s. Een vakjury zal per categorie op de fotomiddag een winnaar kiezen. De bezoekers van de fotomiddag kunnen een winnaar kiezen voor de publieksprijs.

   

  Wil je meedoen aan de fotowedstrijd stuur dan uiterlijk 15 maart 2019 je foto digitaal naar fotowedstrijd@boemeldonck.nl  onder vermelding van de categorie en je naam.

   

  Foto-expositie

  Gedurende de karnavalsperiode neemt onze hoffotograaf duizenden foto’s van alle activiteiten en bezoeken die de BAK organiseert. Vanaf de Prinsenzitting tot aan de Steekafname zorgt Jeroen Romers er voor dat alles op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Tijdens de BAK foto- en videomiddag op zondag 24 maart krijgt u de kans al deze prachtige beelden te bekijken én alle foto's te bestellen, zodat u ook thuis kunt blijven nagenieten van dit prachtige karnavalsseizoen.

   

  Nieuw dit jaar is dat onze hoffotograaf zijn 11 favorieten van het afgelopen seizoen presenteert in de vorm van een tentoonstelling. Deze 11 foto's vormen een bloemlezing van het afgelopen seizoen. De hoffotograaf zal zelf uiteraard aanwezig zijn om de verhalen achter de foto's aan u te vertellen!

   

  Naast fotografie kunt u tijdens deze middag ook genieten van de prachtige optochtvideo's van zowel de Grote Optocht als de Kinderoptocht. Ook deze titels kunt u op usb-stick bestellen, evenals de opnamen van de BAK-zitting en BRAK-zitting. Wilt u nu al een bestelling plaatsen? Dan kunt u contact opnemen via: fotovideo@boemeldonck.nl.

   

  Alle usb-sticks kosten € 11 per stuk. Vermeld in de e-mail uw naam en telefoonnummer en natuurlijk welke titel u wilt bestellen (Foto-stick, BAK-zitting, Brak-zitting, Kinderoptocht of Grote Optocht).

   

  Optochtnummers, hesjes en brandblussers

  Alle deelnemers aan de Grote Optocht worden verzocht deze week de bordjes met  optochtnummers in te leveren bij familie Schrauwen, Witte Baan 2. De bouwclubs dienen de brandblussers in te leveren, uiterlijk zaterdag 23 maart, bij Toon Ros, Heibloempad 2a.

  Woensdag 13 maart 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonck
  Leuze carnaval 2020
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.