1. Kapper Ad Dircken met pensioen

  Kapper Ad Dircken met pensioen
  Ad met vader 'Sjaan' Dircken. Jong geleerd ... (Foto: Familie Dircken)
  Voor kapper Ad Dircken is de tijd van zijn welverdiend pensioen aangebroken. Na ruim veertig jaar beëindigt hij op 20 april zijn werkzaamheden in Kapsalon A. Dircken in de Kapelstraat in Prinsenbeek. Het is het einde van een tijdperk.

  Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw was op de hoek van de Kapelstraat immers een kapsalon van de familie Dircken gevestigd. Eerst in het opkamertje van café De Swaen, het ouderlijk huis van vader Christiaan (in de volksmond Sjaan) Dircken. Dit was toen immers niet alleen het café, maar ook de plek van de kleermaker en de kapper. Toen Christiaan trouwde, zette hij zijn kapperswerk voort in het toentertijd aangekochte pand aan de Kapelstraat 1.

   

  Op 20 zaterdag april knipt Ad op diezelfde plek nog zijn laatste klanten, gevolgd door een moment van afscheid. Of zoals hij het zelf aankondigt: ,,Op die dag hoop ik onder het genot van een drankje en een hapje afscheid van u te mogen nemen, tussen 15.30-17.30 uur in de kapsalon. Ik bedank mijn vaste klantenkring van harte, voor het vertrouwen dat u al die jaren in mij hebt gesteld. Ik wens u allen het beste toe.’’

  Dinsdag 26 maart 2019
  Prinsenbeekkapper
  Kapper Ad Dircken met pensioen
  Ad met vader 'Sjaan' Dircken. Jong geleerd ... (Foto: Familie Dircken)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.