groenrijk herfst 2022 728
 1. Kampioenschap driebanden 2021

  Het jaarlijkse kampioenschap driebanden van Prinsenbeek wordt dit jaar voor de 22ste keer gehouden. Dit Cees Franken Driebandentoernooi vindt plaats van vrijdag 15 tot en met zondag 17 oktober 2021. ‘De belangstelling van deelnemers is weer grandioos’, meldt de wedstrijdleiding.

  Door wedstrijdleiding

  Iedereen die lid is van een Prinsenbeekse biljartclub of als biljarter woonachtig is in Prinsenbeek mag aan dit kampioenschap meedoen. Het wedstrijdschema, te vinden op onze site www.driebandenprinsenbeek.nl is met 56 deelnemers voor deze editie weer maximaal gevuld.

   

  De wedstrijdleiding heeft ervoor gekozen om de partijen te beperken tot het maximaal aantal van 30 beurten. Kom op tijd voor de te spelen wedstrijden naar de Drie Linden. Dit om de uitloop te voorkomen van de partijen die op vrijdag en zaterdag gespeeld worden. Maar uiteraard is hier het aantal te maken caramboles voor de spelers ook op aangepast!

   

  Nederlands kampioen

  Op zondagmiddag zijn wij er weer in geslaagd om een Nederlandse kampioen aan te trekken om een demonstratie te geven. Rond 16.00 uur, voorafgaand aan de finalepartij, zal Nederlands Kampioen Artistiek Biljarten Jop de Jong ons zijn bijzondere kunsten vertonen. Dat belooft dus weer een spectaculaire show.

   

  Aan alle deelnemers en trouwe vrienden van het toernooi de boodschap om je familie en vrienden, mondeling of via de media, te wijzen op ons feestelijke evenement komend weekend. En hen uit te nodigen om te komen kijken naar het kampioenschap in een geweldig sfeervolle accommodatie.

   

  In De Drie Linden wordt gecontroleerd volgens de regels voor bezoek aan een horecagelegenheid. Dit houdt in dat er gecontroleerd wordt op vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag.

   

  Tot ziens op het kampioenschap! Namens de wedstrijdleiding: Theo Sprenkels, Peter van Houten, Rens Nuiten en Huub Meulemans.

  Dinsdag 12 oktober 2021
  Prinsenbeekdriebandenkampioenschap
  0
  Reacties