1. Kameleon zoekt jonge leden

  Kameleon zoekt jonge leden
  (Foto: Facebook, Toneelvereniging Kameleon Prinsenbeek)
  Toneelvereniging Kameleon is op zoek naar jonge spelers, vanaf ongeveer twintig jaar. Ze nodigt belangstellenden uit om eens vrijblijvend naar een van de open repetitieavonden te komen.

  Sinds een paar jaar speelt Kameleon samen met toneelvereniging De Heul uit Langeweg, omdat beide verenigingen een tekort aan spelers hadden en toch graag een stuk wilden neerzetten. Samen hebben ze nu wel veel spelers, maar jongeren ontbreken. Terwijl er in de meeste stukken wel jongere personen voorkomen.

   

  Kameleon en De Heul staan op 15 en 16 maart weer op de planken in De Drie Linden met het stuk ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’. Beide avonden is de zaal open om 19.30 uur. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar voor €8,50. Voor de ouderen van Prinsenbeek is er op zaterdagmiddag 16 maart een voorstelling. Zij betalen €5, inclusief een kop koffie bij binnenkomst (gesponsord door Marktzicht). Begeleiders betalen wel €8,50. Meer informatie: Facebook, Toneelvereniging Kameleon Prinsenbeek.

  Donderdag 07 februari 2019
  PrinsenbeektoneelverenigingKameleon
  Kameleon zoekt jonge leden
  (Foto: Facebook, Toneelvereniging Kameleon Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.