Groenrijk 728 sept
 1. Kaartverkoop feest-weekend in volle gang

  Na de laatst gehouden coronapersconferentie is het duidelijk voor de organisatoren. ‘Het gezamenlijke feestweekend van Stichting De Drie Linden en de BAK van Boemeldonck gaat nog mooier, leuker en intensiever worden dan we al hadden voorspeld.’ De kaartverkoop is in volle gang.
  Kaartverkoop feest-weekend in volle gang
  (Foto: Uit filmpje BAK van Boemeldonc/Stichting De Drie Linden)

  Van 25 tot en met 28 november is het groot feest in De Drie Linden, dan de ‘huiskamer van Prinsenbeek’. Aanleiding is het door corona in het water gevallen 55ste jubileumjaar van de BAK van Boemeldonck én de heropening van de Prinsenbeekse sport- en welzijnsaccommodatie na de coronasluiting. De organisatie heeft een programma in elkaar gezet vol activiteiten en festiviteiten voor alle Bekenaren van alle leeftijden. ‘Na de laatste persconferentie is het duidelijk, we kunnen los!’, aldus de organisatoren. 

   

  Voor de donderdag met Rob Scheepers zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Op vrijdag is er Goud van Oud. Hans van Aalst is die avond de muzikale gastheer, waarbij ook Wendy Woop een spetterend optreden zal geven.

   

  Feestelijk klapstuk

  Zaterdag zal het feestelijke klapstuk van het weekend zijn, beloven de organisatoren. Na het rikconcours in de ochtend en de onthulling van een kunstwerk op de Markt in de middag, zal vanaf 20.00 uur de Jumbo Miegielsen-zaal open gaan voor de grote ‘Jetz geht Loss party’ met Feest DJ LuckiLuc en verschillende gastoptredens.

   

  Op zondag zal de jeugd van Prinsenbeek in een heuse zeskamp strijden voor de eer en de bokaal per leeftijdscategorie, waarna het weekend wordt afgesloten met de cabaretmiddag in de grote zaal van De Drie Linden. Meer informatie over alle onderdelen van het feestweekend volgt nog.

   

  Vanwege de nog steeds geldende regels is de organisatie verzocht om de toegang voor cabaret en feestavonden via kaartverkoop te organiseren. De tickets bestellen:

   

  - Voor donderdagavond Rob Scheepers: klik hier.

  - Vrijdagavond Goud van Oud: klik hier.

  - Zaterdagavond Jetz geht Loss: klik hier.

  - Zondagmiddag cabaretmiddag: klik hier.

   

  Voor een eerder bericht over het feestweekend: klik hier.

  Zondag 19 september 2021
  PrinsenbeekfeestBAK van BoemeldonckcarnavalStichting De Drie Linden
  Kaartverkoop feest-weekend in volle gang
  (Foto: Uit filmpje BAK van Boemeldonc/Stichting De Drie Linden)
  0
  Reacties