Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Kaartuitgifte jeugdfeesten Boemeldonck

  Volgens goed gebruik is er tijdens carnaval in Boemeldonck van alles te doen voor de jeugd. Zo is er voor jongeren tot 16 jaar de Kindermiddag, het Piepersbal en het Kreeziecafé. Zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari is de kaartverkoop.

  Door BAK van Boemeldonck

  Het Piepersbal en Kreeziecafé is 18, 19, 20 en 21 februari in De Drie Linden. Op de zaterdagen 28 januari en 4 februari is de kaartverkoop van 9.30 uur tot 11.00 uur bij Café-Zaal Marktzicht in Prinsenbeek. Ook kun je op deze twee ochtenden kaartjes bemachtigen voor de Kindermiddag. Deze vindt plaats op carnavalsmaandag van 14.00 tot 16.00 uur in de Jumbo Miegielsen-zaal in De Drie Linden.

   

  De leden van de Club van 111 kunnen op donderdag 26 januari van 19.00 uur tot 20.00 uur in De Drie Linden kaarten halen.

   

  Piepersbal

  Het Piepersbal is een feest voor kinderen van de groepen 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Tijdens carnaval kunnen ze van zaterdag tot en met dinsdag komen dansen en swingen in De Drie Linden. Van zaterdag tot en met maandag kan dit van 17.00 tot 20.00 uur. In verband met de Lampionnenoptocht eindigt het Piepersbal op carnavalsdinsdag om 19.30 uur.

   

  Kreeziecafé

  Het Kreeziecafé is een spetterend jeugdfeest speciaal voor kinderen van groep 8 tot de leeftijd van 16 jaar. Ook dit feest vindt tijdens carnaval plaats van zaterdag tot en met dinsdag. De dj’s maken er samen met alle Kreeziecafé-bezoekers van 20.30 tot 00.00 uur een geweldig feest van. Op dinsdag eindigt het Kreeziecafé om 22.30 uur.

   

  Voor zowel het Piepersbal als het Kreeziecafé is er een aparte toegang gecreëerd om deze feesten te betreden. Het dragen van carnavalskleding is verplicht.

   

  Passe-partouts

  Op zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari kun je tussen 9.30 en 11.00 uur bij Café-Zaal Marktzicht passe-partouts kopen voor de jeugdfeesten. Een passe-partout kost pér jeugdfeest 10 euro en geeft je vier dagen toegang tot het Piepersbal of het Kreeziecafé. Kinderen uit groep 8 mogen naar beide feesten toe.

   

  Wat heb je nodig voor een Passe-Partout? Het legitimatiebewijs van het kind en een geldige BAK-kaart (samengesteld gezin, dan twee BAK-kaarten). Kinderen van groep 8 hebben een Karnavals Legitimaosiepasje nodig om bij beide feesten binnen te mogen. Dit ontvangen ze via hun basisschool, uiterlijk donderdag 26 januari.

   

  Kindermiddag

  Ook aan de kleinste Boemeldonckertjes wordt gedacht. Op carnavalsmaandag, 20 februari is er voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar een vrolijke kindermiddag. Van 14.00 uur tot 16.00 kunnen kinderen gezellig feesten en hossen in de Jumbo Miegielsen-zaal van De Drie Linden. Er is een clown en ook Prins Franciscus LVII, hofdames Amy en Denise en het gevolg komen dit feestje meevieren. Een kaartje voor de Kindermiddag kost 2 euro.

   

  Voor meer informatie over de Boemeldonckse jeugdfeesten: klik hier.

  Woensdag 25 januari 2023
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckjeugdkinderenfeest
  0
  [nexturl]
  Reacties