1. Kaartuitgifte BAK-zittingen en voettocht

  Kaartuitgifte BAK-zittingen en voettocht
  In Café Marktzicht is op zaterdag 5 januari de jaarlijkse uitgifte van toegangskaarten voor de  BAK-zittingen. Zondag 6 januari is de voettocht van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting.

  Door BAK van Boemeldonck

   

  Kaarten BAK-zittingen

  Zaterdag vanaf 10.00 uur kunnen clubs en kapellen die ingeschreven zijn bij de BAK van Boemeldonck, op vertoon van hun ledenlijst en BAK-kaarten, hun toegangskaarten ophalen. Nadat de clubs in de gelegenheid zijn gesteld mogen alle Boemeldonckers op vertoon van een BAK-kaart twee toegangskaarten per persoon afhalen. Na 5 januari zijn de BAK-zittingkaarten ook verkrijgbaar bij Van Uum Toys - Deco – Gifts aan de Groenstraat 15.

   

  De BAK-zittingen vinden plaats in De Drie Linden op vrijdag 18 en zaterdag 19 (lange tafels) januari en op vrijdag 25 (lange tafels), zaterdag 26 januari (lange tafels) en zondag 27 (matinee, 13.00 uur) januari.

   

  Voettocht

  De eerste zondag na 1 januari staat traditiegetrouw in het teken van de BAK-voettocht. Deze tocht zal u leiden langs een aantal memorabele plekken voor onze grootvorst Prins Jannes LIII en zijn hofdames Melanie en Freeke. Zij zullen u meenemen naar vele mooie plekjes op de Beek. Het vertrek is om 13.00 uur bij Marktzicht. De aankomst is rond de klok van vijf uur bij Marktzicht. Hier zult u getuige zijn bij de première van de Prinsensuite en het aanbieden van het persoonlijke Prinsenschild van de Grootvorst.

  Vrijdag 04 januari 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonck
  Kaartuitgifte BAK-zittingen en voettocht
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.