Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Juryrapport A-wagens optocht

  Volgens gebruik heeft de BAK van Boemeldonck een juryrapport opgesteld voor de A-wagens in de Grote Optocht. Dit rapport is nu openbaar.

  Door BAK van Boemeldonck

  Het document is te downloaden op de website van de BAK, klik hier. De jury begint het rapport met een enorm groot compliment. ‘Wat een prachtige optocht hebben wij gezien! De A- en B-categorie hadden weliswaar iets minder deelnemers dan andere jaren, maar de creaties die voorbij kwamen waren van zeer hoog niveau. Van de eerste plaats in de A tot en met de achtste plaats in de B, het waren allemaal pareltjes!

   

  Er wordt echt nagedacht over het beeld dat deelnemers weg willen zetten en het verhaal dat zij willen overbrengen op het publiek. Er wordt gedacht en gebouwd vanuit de persoon die de creatie moet aanschouwen en niet meer vanuit de persoon die de creatie maakt. Dat alleen al maakt dat we ons enorm aan het onderscheiden zijn met onze optocht. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het extreem hoge kwaliteitsniveau dat we hebben gezien. Schitterend!’

  Maandag 13 maart 2023
  PrinsenbeekBoemeldonckcarnavaloptocht
  0
  [nexturl]
  Reacties