Trined 728
 1. Roadrunners in Duitsland en Frankrijk

  De leden van MC Roadrunner in Prinsenbeek rijden dit weekend door Duitsland en Frankrijk. Het is hun uitgestelde weekend ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum in 2021. En dat betekent veel mooie motortochten.

  Door Rien Huijbregts

  Een aantal motorrijders was woensdag al vertrokken richting Pirmasens in Duitsland en een groot aantal leden donderdagmorgen. Omdat het een jubileumweekend is, hebben we ook gekozen voor een wat luxer hotel vlakbij de Duits-Franse grens, zodat we ook een aantal ritten kunnen rijden in de Noordelijke Vogezen in Frankrijk.

   

  De toercommissie van de club heeft in totaal een achttal ritten uitgezet, waarvan een aantal in het natuurreservaat Pfals en Saarland in Duitsland en een aantal in de Noordelijke Vogezen in Frankrijk. In alle ritten zijn ook nog vele bezienswaardigheden opgenomen, dus voor elk wat wils. En volop keuze om een aantal dagen lekker motor te rijden.

   

  Met weer de nodige kilometers op de klokken hopen we met z`n allen tegen de zondagavond terug te zijn bij ons clubhuis `t Veehandelshuis in Prinsenbeek.

  Vrijdag 17 juni 2022
  PrinsenbeekmotorclubMC RaodrunnerDuitsland
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.