Groenrijk kerst 728
 1. JubileumTerrasConcert Beekse Smart

  Beekse Smart bestaat in september twintig jaar. Samen met het publiek viert het Prinsenbeekse smartlappenkoor dit jubileum op zondag 3 juli met een uitgebreid Zomertranenterras, voor de gelegenheid omgedoopt tot JubileumTerrasConcert, waar ook twee gastkoren uit Dussen optreden.
  JubileumTerrasConcert Beekse Smart

  Door Beekse Smart

  U kunt deze middag genieten van Beekse Smart en twee fantastische gastkoren, namelijk: Smartlappenkoor ‘Uit Volleborsten’ en Shantykoor ‘Muiterij Kantje Boord’, beide uit Dussen. De koren wisselen elkaar af met een uitgebreid repertoire.

   

  Dit alles vindt plaats op het grote terras van Café-Zaal Marktzicht aan de Markt in Prinsenbeek, van 13.00 tot 17.30 uur.

   

  Mochten de weergoden ons niet gunstig zijn, dan vinden de optredens binnen plaats en is de zaal open vanaf 13.30 uur. Vrij entree. Wij hopen weer velen van u te mogen ontmoeten op deze feestelijke middag. Kom gezellig met ons meezingen. Van harte welkom!

   

  Verrassingsdag

  Op zaterdag 10 september is de jubileum-verrassingsdag voor de leden, waarbij de partners aan het eind van de middag aansluiten. Bij café Marktzicht zullen de feestelijkheden dan worden voortgezet.

   

  Zangcafé

  Het jubileumjaar wordt voor publiek en leden afgesloten op zondag 30 oktober in café-Zaal Marktzicht. Dan is daar een feestelijk Zangcafé, met optredens van zanger/accordeonist Jan Hermans. Welbekend als ‘Mister Nightlife’.

   

  Volg ons op www.beeksesmart.nl voor info en updates. Zie ook: www.dussenssmartlappenkooruvb.nl en www.muiterijkantjeboord.nl.

   

  Woensdag 22 juni 2022
  PrinsenbeekBeekse Smartsmartlappenkoorjubileum
  JubileumTerrasConcert Beekse Smart
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/zomercarnaval-leuk-als-noodoplossing/
  Reacties