Groenrijk 72 111120
 1. Jubileumconcert met Dansstudio Nicole van Twist

  Vocaal Ensemble Novafonie uit Breda verzorgt zondag 10 november om 14.30 uur het jubileumconcert ‘Uit het hart’ in samenwerking met Dansstudio Nicole van Twist. Locatie voor de viering van het dertigjarig jubileum is de concertzaal van de Nieuwe Veste aan de Molenstraat 6 in Breda.
  Jubileumconcert met Dansstudio Nicole van Twist
  (Foto: Dansstudio Nicole van Twist)

  Elk van de koorleden heeft zijn of haar favoriete muziekstuk aangedragen met daarbij een beeld of tekst. Het resultaat is een afwisselend concert vol hartverwarmende liederen van onder andere Holst, Elgar en Brahms. Ook kunt u genieten van minder bekende koorwerken, zoals Hymn of Acxiom van Vienna Teng en Stars van Eriks Esenvalds. De begeleiding op de vleugel is in handen van pianiste Manon Berendschot.

   

  De danseressen van Dansstudio Nicole van Twist voeren een speciale choreografie op bij de serene koorzang van Northern Lights en bij het swingende Baba Yetu. Ook trakteren zij het publiek op twee eigen dansstukken, een mooie en sfeervolle aanvulling op dit bijzondere concert.

   

  Kaarten zijn voor aanvang verkrijgbaar aan de kassa of via de website: http://novafoniebreda.nl. De toegangsprijs is € 12,50.       

                                                                                          

  Vocaal Ensemble Novafonie

  Novafonie is een a-capella kamerkoor uit Breda en bestaat uit ruim twintig enthousiaste leden onder leiding van dirigente Alice Roes. Het repertoire is heel gevarieerd: muziek van 1600 tot heden. Het motto is zingen op niveau en met plezier. Het koor repeteert iedere donderdagavond in buurthuis Gageldonk in de Haagse Beemden. Er liggen al weer leuke plannen voor 2020. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

   

  Dansstudio Nicole van Twist

  Dansstudio Nicole van Twist bestaat bijna 12 jaar, is gevestigd in Breda, Etten-Leur en Prinsenbeek, en treedt regelmatig en met veel plezier op in samenwerking met een koor, orkest of andere leuke clubs of gezelschappen. In dit geval danst een van de moderne dansgroepen mee met het jubileumconcert van Novafonie.

  Woensdag 06 november 2019
  PrinsenbeekdansstudioNovafonieDansstudio Nicole van Twist
  Jubileumconcert met Dansstudio Nicole van Twist
  (Foto: Dansstudio Nicole van Twist)
  Reacties