Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Nieuws

  *

  Gestolen fiets snel weer terug

  Van een oprit bij een woning in het Peperbos in Prinsenbeek is zondag vroeg in de avond een damesfiets gestolen. De eigenaresse had haar rijwiel echter bijzonder snel weer terug.
  Zondag 22 oktober 2017
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Sjan van Zijp, de ‘snoepjesmevrouw’ van Set Up

   Het was 8 januari 1974 toen Sjan van Zijp-Goos zich met enkele buurvrouwen aanmeldde bij volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek. Een enthousiast lid vol vrolijkheid en humor. Vanaf het eerste moment was ze met de vereniging begaan, en nog steeds. Daarom meldde Set Up haar aan voor de actie 'Clubhelden van de amateursport'.
   Zondag 22 oktober 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Beschonken Bekenaar na aanrijding klem-gereden in Amsterdam

   Een 42-jarige inwoner van Prinsenbeek is in de nacht van zaterdag op zondag in Amsterdam na een aanrijding klemgereden door de politie. Dit meldt Het Parool.
   Zondag 22 oktober 2017
   Reacties1 reactie(s)
  • *

   Hoofdprijzen ’30 is de deal’ uitgereikt

   Wethouder Boaz Adank heeft zaterdagmiddag in Bar & Kitchen Valdijck in Prinsenbeek de hoofdprijzen van de actie ’30 is de deal’ uitgereikt. De elektrische fiets van Mario Boere ging naar Jos van Exsel.
   Zaterdag 21 oktober 2017
   Reacties3 reactie(s)
   *

   Clubkampioen-schappen en judoclinic

   Judovereniging Kuatsu houdt op zondag 5 november de jaarlijkse clubkampioenschappen in sporthal De Drie Linden in Prinsenbeek. Anders dan voorgaande jaren zullen de judoka’s niet individueel, maar in teams om de prijzen strijden. 's Middags verzorgt judokampioen Roy Meyer een clinic.
   Zaterdag 21 oktober 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Nieuwe vacature

   In de rubriek ‘Vacatures’ op deze site staat een nieuwe job. Wijkverpleging Thebe Prinsenbeek zoekt een enthousiaste verzorgende of verpleegkundige.
   Zaterdag 21 oktober 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Battle-concert harmonieën

   Nassau Harmonie Breda en Harmonie Waspik houden op zaterdag 28 oktober om 20.00 uur een battle-concert in Prinsenbeek. Dit zal plaatsvinden De Drie Linden. De twee top-amateurorkesten gaan in vier verschillende thema’s de muzikale strijd met elkaar aan.
   Vrijdag 20 oktober 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Laatste KBO-dansavond in 2017

   De Katholieke Bond van Ouderen (KBO) houdt op vrijdag 27 oktober de laatste dansavond van dit jaar. DJ Twan verzorgt dan de muziek in De Zilverberk in Prinsenbeek. Alle leden en aspirant-leden van de KBO zijn welkom. De toegang is gratis en er wordt gezorgd voor een hapje. De avond begint om 19.30 uur en wordt afgesloten om 22.30 uur.
   Vrijdag 20 oktober 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Voetbal met pannenkoeken in de herfstvakantie

   Het Antoon van den Berg Pannenkoekentoernooi van Beek Vooruit bestaat al heel wat jaren, maar niet vaak is het zulk mooi weer in de herfstvakantie als vandaag. In totaal 134 kinderen van 8 tot 12 jaar deden mee, de jongste spelers ’s middags en de oudsten ’s avonds.
   Donderdag 19 oktober 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Lastige raadsels voor Vrouwen van Nu

   De afdelingsavond van de Vrouwen van Nu dinsdag in De Zilverberk was dit keer in handen van een viertal vrouwen. Beelke van Meurs, Annette Feij, Josée van Leijsen en Ria Franken hadden hun best gedaan om vele, vaak moeilijke raadsels te maken.
   Donderdag 19 oktober 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Beekse frambozen-planten voor Spanje en Marokko

   In de omgeving van de Weimerse- en Bosdaldreef in Prinsenbeek worden sinds vorig jaar grote aantallen frambozenplanten opgekweekt. Die zijn voor zachtfruitonderneming Driscoll’s, vertelt teler Marc van Steenoven van Zachtfruitkwekerij Van Steenoven in Moerdijk.
   Woensdag 18 oktober 2017
   Reacties2 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.