Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Jonge ondernemers samen hoofdsponsor BAK

  Met het Jonge Ondernemers Boemeldonck-netwerk heeft de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) er een nieuwe hoofdsponsor bij. De oprichtingsborrel van dit JOB-netwerk was zaterdagavond in De Drie Linden in Prinsenbeek.
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Binnen dit JOB-netwerk hebben ruim vijftig jonge Beekse ondernemers zich met elkaar verbonden, met carnaval én bovenal met de jonge carnavalsvierders in het dorp. Collectief zijn ze nu een van de hoofdsponsoren van de BAK van Boemeldonck.

   

  Veel van deze ondernemers zijn zelf actieve carnavalsvierders. Via het JOB-netwerk willen ze vooral ook jonge bouwers in de Kinderoptocht helpen. Met hun kennis en ervaring, maar zeker ook met financiële steun. Een deel van de sponsorbijdrage gaat dan ook naar deze jongens en meisjes. 

   

  Tijdens de oprichtingsborrel is besloten om nog voor dit seizoen 2.000 euro beschikbaar te stellen om de jeugd te ondersteunen. Er is 1.000 euro beschikbaar voor BK- en BKK-clubs. Zij krijgen een tegoed om bouwmaterialen via de BIC aan te schaffen. De overige 1.000 euro wordt geïnvesteerd in het ALAAF-project.

   

  Ben je zelf een ondernemers onder de 40 jaar en wil je voor 200 euro per jaar ook graag toetreden tot het JOB-netwerk, dan kun je je aanmelden via:  job@boemeldonck.nl.

  Zondag 05 februari 2023
  Prinsenbeekjonge ondernemersBoemeldonckcarnavalsponsor
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  0
  [nexturl]
  Reacties