Groenrijk Pasen
  1. Jeugdfeest Boemeldonck

    De BAK van Boemeldonck organiseert op vrijdag 3 februari weer een spetterend Jeugdfeest. Deze pré-carnavalsparty voor jong Boemeldonck wordt gehouden in de Jumbo Miegielsen Zaal van De Drie Linden in Prinsenbeek.

    Door BAK van Boemeldonck

    Carnaval komt steeds dichterbij. Om alvast in de sfeer te komen organiseert de BAK van Boemeldonck een groots en daverend Jeugdfeest. Heb jij zin in een toffe pré-party? Kom dan samen met de dj’s een fantastisch feestje bouwen in De Drie Linden. En natuurlijk mag een bezoek van Prins Franciscus LVII, hofdames Amy en Denise en het gehele BAK-gezelschap niet ontbreken.

     

    Piepers – kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool – zijn welkom van 18.30 tot 20.30 uur. Boemeldonckers vanaf groep 8 tot en met 15 jaar kunnen van 21.00 tot 00.00 uur komen dansen en hossen tijdens het Jeugdfeest.

     

    Zit je in groep 8? Dan heb je met je speciale ‘Legitimaosiepasje’ toegang tot beide feesten. Dit speciale pasje krijg je op school uitgereikt.

     

    De toegang voor deze avond is gratis en je hebt geen apart kaartje nodig. Carnavalskleding is verplicht. Tijdens het jeugdfeest kunnen de kinderen betalen met speciale kindermuntjes. Deze kosten € 1,25 per stuk en kunnen tijdens het feest in de zaal worden gekocht.

    Dinsdag 31 januari 2023
    PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckjeugdmuziekfeest
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties