Groenrijk kerst 728
 1. Jessica Spronk nieuwe bestuurslid BAK

  Het bestuur van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) is met nieuw lid Jessica Spronk (31) weer compleet. Met haar toetreding is de poging om nog een vrouw in het bestuur te krijgen geslaagd.
  Jessica Spronk nieuwe bestuurslid BAK

  Door BAK van Boemeldonck

  Jessica is een enthousiaste karnavalsvierder met enorme affiniteit met het Boemeldoncks karnaval. Ze is lid van CV Mooiman en nauw betrokken bij CV de Klepperbekken, een bouwclub die heel wat jaren heeft gebouwd bij haar ouders in de polder. Daarnaast is ze zes jaar fanatiek begeleidster van de dansmarietjes geweest.

   

  Jessica is werkzaam als HR-manager, planner en eventmanager bij Catering & Events Guido van Wolven, een Beekse onderneming met nauwe banden met het Boemeldoncks karnaval. Door haar werk, haar activiteiten voor de karnavalsclubs en de zes jaar met de dansmarietjes heeft ze veel ervaring met het organiseren, begeleiden en uitvoeren van diverse activiteiten en taken.

   

  Zelf geeft Jessica aan dat ze veel betrokkenheid voelt en graag de verbinding zoekt met verschillende doelgroepen in ons dorp. Ze straalt ook uit dat ze enorm enthousiast en gedreven is om aan de slag te gaan in het bestuur en samen met elkaar mooie Boemeldonckse karnavalstradities voort te zetten. Wij zijn dan ook erg blij dat Jessica het bestuur met ingang van heden weer compleet maakt!

   

  De andere bestuursleden van de BAK zijn: Thomas van Gool (voorzitter), Nancy Giesbergen (vicevoorzitter), Robbert Janssen (SIK), Lars Lauwen (penningmeester), Mark Verheijen, Arjan van Gils, Carlo Schoenmakers en Niels Fasen.

   

  Dinsdag 22 november 2022
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckBeeckse Algemene Karnavalsstichtingbestuur
  Jessica Spronk nieuwe bestuurslid BAK
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/redactie-rumoer-zoekt-extra-handjes/
  Reacties