1. Jarige De Drie Linden trakteert op film, Marnickur en cabaret

  • (Foto: Twitter, Marnick Vlemmix)
  Na maanden voorbereiden is het programma van de jubileumdag rond. Stichting De Drie Linden nodigt iedereen uit om op zaterdag 22 september de 20ste verjaardag van het welzijnsgebouw en de gelijknamige stichting mee te komen vieren.

  Door Stichting De Drie Linden

  Stichting De Drie Linden hoopt veel dorpsbewoners te zien! Naast onderstaande programmaonderdelen in de Belle Fleur-zaal presenteren ook veel vaste gebruikers zich komende zaterdag aan het publiek. Zeker de moeite van een bezoekje waard. En wie zijn huis wil verduurzamen: Neem je energierekening mee om de mogelijkheden te laten onderzoeken. In een van de stands in de foyer kan men namelijk inzichtelijk laten maken of het eigen huis energiezuiniger kan worden. 

   

  10.00 uur: Film over oud Prinsenbeek

  Het dagprogramma begint al om 10.00 uur met een nostalgische film over Prinsenbeek. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kan iedereen komen kijken naar beelden van ons nog kleine dorp in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Een mooi begin van de dag en tegelijk een goed moment om herinneringen op te halen en bekenden te signaleren.

   

  14.30 uur: Heropening gebouw door wethouder Paul de Beer

  De Drie Linden is het afgelopen jaar volledig verbouwd en energie-neutraal gemaakt. Het is daarmee een voorbeeldgebouw binnen de gemeente Breda. Wethouder Paul de Beer komt het gebouw om 14.30 uur heropenen en het energielabel van De Drie Linden onthullen. Een mooi moment, waarvoor iedereen ook van harte is uitgenodigd.

   

  15.00 uur: Meet & Greet met Youtube-ster Marnickur

  Youtube-ster Marnickur komt zaterdag speciaal voor jullie naar De Drie Linden! Heb je altijd al die ene vraag aan hem willen stellen over Fortnite? Of wil je graag een handtekening en met hem op de foto? Dat kan! Van 15.00 tot 17.00 uur staat hij voor jullie klaar in de Belle Fleur-zaal. Maar er is meer! Je kan in de zaal samen met anderen ook Fortnite spelen op een PlayStation.

   

  20.00 uur: Comedy Night

  De jubileumdag wordt afgesloten met een avondje lachen. Comedy Night biedt een gezellige avond met meerdere cabaretiers, afkomstig uit heel Nederland, die elkaar afwisselen. En omdat humor persoonlijk is, betekent die afwisseling dat er voor iedereen wel iets bij zit! Kaarten à €5 (inclusief twee consumptiebonnen) zijn nog steeds verkrijgbaar via www.stichtingdedrielinden.nl. Enkele laatste kaarten zijn eventueel nog aan de deur verkrijgbaar. Maar wil je verzekerd zijn van een plaats, bestel je kaarten dan vooraf.

  Donderdag 20 september 2018
  PrinsenbeekDe Drie Lindensport- en welzijnsaccommodatieBredaMarnickurcabaret
  • (Foto: Twitter, Marnick Vlemmix)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.