1. Janus en Riet Geerts 60 jaar getrouwd

  (Foto's: Familie Geerts)
  Janus (91) en Riet Geerts-Van der Veeken (83) zijn vandaag zestig jaar getrouwd. Het koppel viert deze diamanten bruiloft binnenkort met familie en buren in hun woning aan de Sterreschans in Prinsenbeek.

  Riet is een echte Beekse; ze is opgegroeid aan de Kettingdreef. Janus komt oorspronkelijk uit Ulicoten en is in de jaren vijftig neergestreken op Boschdal, waar hij op het huidige terrein van golfvereniging Albatross een fruitkwekerij begon. In die tijd ging hij tussen de middag weleens eten bij de ouders van Riet, en zo is het gekomen.

   

  Na hun huwelijk op 9 mei 1959 zijn Janus en Riet samen in het huis op Boschdal gaan wonen. In 1970 bouwden ze een nieuw huis aan de Kettingdreef, waar ze met hun drie zonen gingen wonen. Nadat hij zijn werk als fruitkweker had beëindigd, werkte Janus bij enkele bedrijven, waarna hij als administrateur bij de BSW met vervroegd pensioen ging. Riet zat in haar jonge jaren bij de thuiszorg en later werkte ze vele jaren bij de familie Bosman in Zaal ’t Hert.

   

  Sinds twintig jaar woont het koppel in de Sterreschans. Riet doet het huishouden nog helemaal zelf. Ze fietst ook graag overal heen. De echtelieden voelen zich in de wijk De Staart erg goed thuis en zijn heel blij met de buren uit zowel Sterreschans als Buitenwal, die altijd voor hen klaarstaan.

  Donderdag 09 mei 2019
  Prinsenbeekdiamanten bruiloft60 jaar
  (Foto's: Familie Geerts)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.