1. Iri Verstraeten en Joost Schalk winnaars Stee Trofee

  • Winnaars Iri Verstraeten en Joost Schalk.
  • Iri Verstraeten, Yff Verstraeten en Joost Schalk.
  • Joost Schalk en Anouk Oomen.
  (Foto's: Frank Timmers)
  In café bar De Stee is vrijdag de Stee Trofee uitgereikt aan Iri Verstraeten en Joost Schalk. Iri won de eerste Stee Trofee voor de vrouwen, want voortaan zijn er tijdens het jaarlijkse voetbalgala in Prinsenbeek ook prijzen voor de beste speelsters van het vrouwenteam van Beek Vooruit.

  Iri Verstraeten bleef Anouk Oomen, Dionne van Nijnatten, Marissa Gommers en Manon Christ voor.

   

  Bij de mannen won Joost Schalk voor zijn broer Loek, Menno Baremans, Teun Bulkmans en Ruben Goedhart. Joost Schalk won de Stee Trofee eerder in 2016.  Hij verdiende hem ditmaal door zijn grote betrokkenheid bij wel driekwart van alle doelpunten van Beek Vooruit dit seizoen. Hij maakte het doelpunt zelf of gaf de beslissende voorzet.

   

  Teun Bulkmans is uitgeroepen tot het talent van het jaar, voor Daan Korsten en Rob Vermeer. Bij de vrouwen is Anouk Oomen de speelster die afgelopen seizoen de meeste ontwikkeling heeft doorgemaakt, voor Marissa Gommers en Iri Verstraeten.

   

  Yff, de broer van Iri Verstraeten, won de trofee voor beste speler van Beek Vooruit 2. Hij bleef Mats Donders, Teun van Raaphorst, Robbert Oomen en Lars van Oorschot voor.

  Zaterdag 15 juni 2019
  PrinsenbeekBeek VooruitCafé-Bar De Stee
  • Winnaars Iri Verstraeten en Joost Schalk.
  • Iri Verstraeten, Yff Verstraeten en Joost Schalk.
  • Joost Schalk en Anouk Oomen.
  (Foto's: Frank Timmers)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.