Groenrijk kerst 728
 1. Inzamelingsactie voor de voedselbank

  De werkgroep Diaconie van Parochie Heilige Maria Magdalena organiseert in de maand oktober een Herfstactie voor de Voedselbank Breda. De hoop is dat veel Bekenaren meedoen, want de nood is groot.
  Inzamelingsactie voor de voedselbank

  Door Werkgroep Diaconie

  Momenteel is het aantal gezinnen dat gebruik maakt van de voedselbank gegroeid naar 585 en dit betekent dat er 1350 mensen ervan afhankelijk zijn voor de basisproducten om dagelijks gezond te kunnen eten. De afgelopen maanden zijn er veel nieuwe aanvragen voor ondersteuning binnengekomen. Deze worden nu uitgebreid gescreend. De verwachting is dat het aantal aanvragen de komende tijd verder zal toenemen gezien de stijging van kosten van levensonderhoud. Denkt u alleen maar aan bijvoorbeeld de gasprijzen.

   

  In oktober organiseert de werkgroep Diaconie van onze parochie in Prinsenbeek een inzamelingsactie voor de voedselbank, de zogenaamde Herfstactie. De grote inzameling zal de hele maand oktober duren. Om u zo goed mogelijk te informeren over de werkzaamheden en het doel van de Voedselbank Breda, zal coördinator van Thijs Verhees tijdens de zondagsviering van 16 oktober een korte uitleg geven. 

   

  Luiers, conserven en pastasauzen

  Aan welke producten is er momenteel het meest behoefte? Dat zijn luiers (maat 4-5-6), conserven (bonen, soep e.d.) en pastasauzen, maar geen suikerwaren. U kunt deze producten gedurende de maand oktober afgeven bij het parochiesecretariaat in de kerk aan de Markt in Prinsenbeek (iedere werkdag van 9.00 tot 11.30 uur) of inleveren voorafgaand aan en na afloop van de zondagsvieringen.

   

  Vindt u het prettiger om rechtstreeks geld te doneren aan de Voedselbank Breda, dan kan dit door een geldelijke bijdrage over te maken op rekeningnummer IBAN: NL37 INGB 0005 3881 89 t.n.v. Stichting Voedselbank Breda. Helpt u mee?

  Vrijdag 07 oktober 2022
  Prinsenbeekvoedselbank BredaParochie Heilige Maria Magdalena
  Inzamelingsactie voor de voedselbank
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/open-avond-natuurlijk-yoga-en-ontspanning/
  Reacties