1. Inzameling Joost en Veerle op donderdag

  Inzameling Joost en Veerle op donderdag
  (Foto: Liesbeth Goossens)
  De inzamelingsactie van tweedehands spullen voor hun actie voor het Keniaproject vindt niet plaats op woensdag maar op donderdag. Dit melden Joost en Veerle uit groep 8d van basisschool De Griffioen in Prinsenbeek. De twee hebben een actie opgezet ter ondersteuning van het Keniaproject Priknsenbeek.

  Op school hadden ze les over derdewereldlanden en toen bedachten de kinderen dat ze hun eindproject over ditzelfde onderwerp nog wat groter wilden aanpakken. Ze besloten een inzamelingsactie te houden op school, om de opgehaalde spullen daarna beschikbaar te stellen aan het Keniawinkeltje. De opbrengst zal worden besteed aan vloeren voor een school die het Keniaproject steunt.

   

  Het inzamelen van de spullen vindt plaats op donderdag 28 maart tussen 15.30 en 16.30 uur in de aula van basisschool De Griffioen. Niet alleen kinderen van de school, maar ook anderen die spullen beschikbaar willen stellen zijn welkom. Op zaterdag 30 maart gaan Joost en Veerle de spullen zelf verkopen in het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42. Zij staan daar tussen 11.00 en 13.00 uur.

  Maandag 25 maart 2019
  Prinsenbeekbasisschool De GriffioenKeniaproject Prinsenbeektweedehands spullen
  Inzameling Joost en Veerle op donderdag
  (Foto: Liesbeth Goossens)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.