Trined 728
 1. Concert PodAa en Internationale School

  De medewerkers van PodAa (Paradijs over de Aa) in Effen en de leerlingen van de Internationale School Breda (ISB) verzorgen op donderdag 23 juni een interactief concert. Dit evenement vindt plaats in Het Muziekhuis in Effen, van Bekenaar Jan van Rijckevorsel.
  Concert PodAa en Internationale School
  (Foto: Podaa en ISB)

  Die heeft daar de ontmoetingsplek met dagbesteding PodAa tot stand gebracht, waar hij zijn speciale mensen, medewerkers genaamd, een betekenisvolle dagbesteding aanbiedt. En Jan en Natascha Verberne van de International School Breda hebben het project ‘Let's Get Friends’ bedacht, om van elkaar te leren.

   

  De medewerkers van PodAa en de ISB-leerlingen en -docenten creëren vriendschappen door middel van muziek en andere activiteiten, aldus Van Rijckevorsel en Verberne. ‘Ze leren van elkaar en worden maatjes. Bij PodAa ervaren mensen puurheid en eerlijkheid, het is een plek waar iedereen gezien en geaccepteerd wordt voor wie hij of zij is.’

   

  Op donderdag 23 juni willen ze graag laten zien wat al die maanden van samenwerking hebben opgebracht door een interactief concert te organiseren. De inloop start om 13:30 uur. Om 13:45 uur start de interactieve beleving en het duurt tot 15:00 uur. Het evenement vindt plaats aan de Weerdstraat 35 B in Effen. Parkeren is gratis. Iedereen is welkom.

  Zondag 19 juni 2022
  PrinsenbeekPodAadagbestedingInternationale School Breda
  Concert PodAa en Internationale School
  (Foto: Podaa en ISB)
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.