Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Inschrijving Santa-Run van start

  Inschrijving Santa-Run van start
  (Foto: Lisanne de Deugd)
  De Stichting WinterWonderBeek en Overbosloop Prinsenbeek organiseren op vrijdag 22 december de tweede Santa-Run voor jong en oud. De inschrijving is nu geopend.

   

  Door Janes Otto

  Lopers en wandelaars kunnen gekleed in een kerstpak een speciaal parcours van 1.500 meter één, twee of drie keer afleggen, hardlopend of wandelend. De start is om 19.00 uur bij de ijsbaan. Het parcours zal deels door het met waxinelichtjes verlicht Park Over-Bos lopen en dit jaar ook over de schaatsbaan. De totale opbrengt komt te goede aan de Stichting Vrienden van de Zonnebloem Prinsenbeek en de Jeugdraad Prinsenbeek.

   

  Voor de start is er een gezamenlijke warming-up op gezellige kerstmuziek. Onderweg zal een koor en een orkest ondersteuning bieden. Bij aankomst staat voor elke deelnemer soep en een consumptie gereed en ontvangt deze ook nog een herinneringsvaantje.

   

  Deelname aan de Santa-Run Run kan alleen in een kersman-/vrouwpak. Kinderen die te klein zijn voor een pak kunnen deelnemen met een eigen kerstmuts. Inschrijven kan bij Van Uum Toys-Deco-Gifts, Groenstraat 15 in Prinsenbeek.

   

  Deelname kost €8,50 (inclusief pak, consumpties en startnummer). Er zijn kleine en grote pakken (tot 130 cm en groter dan 130 cm). Deelname kost €6,00 bij bezit van een eigen pak of voor kinderen met eigen muts. Inschrijven kan tot 14 december bij Van Uum en vanaf 14 december tot 21 december bij de kassa van de schaatsbaan. Ook op 22 december is inschrijven nog mogelijk, vanaf 18.00 uur bij de kassa van WinterWonderBeek. Dan kost het €11 (inclusief pak) of €8,50 (zonder pak).

  Woensdag 15 november 2017
  PrinsenbeekwinterwonderbeekSantaRun
  Inschrijving Santa-Run van start
  (Foto: Lisanne de Deugd)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.