1. Aanmelden zonnepanelen BRES

  Aanmelden zonnepanelen BRES
  BRES biedt inwoners Prinsenbeek de mogelijkheid om gezamenlijk zonnepanelen in te kopen, meldt de energiecoöperatie. Die wil hiermee schaalvoordeel bieden aan de deelnemers. Aanmelden kan tot en met 15 mei.

  Door BRES

  In april heeft energiecoöperatie BRES in Prinsenbeek een informatieavond gehouden over het verduurzamen van de woning. Op deze drukbezochte avond bleek veel interesse in het gezamenlijk inkopen van zonnepanelen, omdat de prijs namelijk een stuk lager is.

   

  Heeft u ook interesse in zonnepanelen? Stuur dan een mail naar ikdoemee@bresbreda.nl. Aanmelden om mee te doen kan tot en met 15 mei.

   

  Op verzoek van haar leden heeft BRES een uitvraag gedaan bij een aantal leveranciers. Hieruit is een interessant aanbod gekomen. Voor een standaardset van 10 panelen van 300 WP betaalt u bij deelname van 30 huishoudens €3.611, exclusief BTW. (De BTW kan worden teruggevraagd bij de belastingdienst.) Met een dak op het zuiden is de investering in circa 6 jaar terugverdiend. Hoe meer mensen meedoen, des te hoger de korting.

   

  Dit aanbod is gepresenteerd op de informatieavond. Op deze avond hebben we ruim 40 aanmeldingen ontvangen. Graag willen we dat iedereen in Prinsenbeek meeprofiteert, dus meld u voor 15 mei aan.

   

  Aanmelden verplicht nog tot niets. Na uw aanmelding zal in mei/juni de installateur contact met u opnemen om langs te komen voor een aanbod op maat. Hier kunt u uw persoonlijke wensen met de installateur bespreken. Op basis van deze afspraak maakt de installateur de definitieve offerte, die ook naar BRES wordt gestuurd ter controle van de kwaliteit en het prijsniveau. Pas als de installateur op basis van een bezoek aan huis een offerte heeft gemaakt en u tekent, verplicht u zich tot aankoop.

   

  Stuur voor meer informatie of aanmelden voor de actie een mail naar ikdoemee@bresbreda.nl. De actie loopt t/m 15 mei.

  Woensdag 08 mei 2019
  PrinsenbeekzonnepanelenBRESenergiecooperatie
  Aanmelden zonnepanelen BRES
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.