Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Inschrijven open tennistoernooi

  Inschrijven open tennistoernooi
  Het jaarlijkse Open Toernooi van TV Prinsenbeek vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 17 juni. Tot en met aanstaande maandag kunnen liefhebbers zich nog inschrijven voor dit open toernooi op de Prinsenbeekse tennisclub.

   

  Inschrijven kan in de categorieën 2 tot en met 9. Deelnemers in de categorieën 2, 3 en 4 kunnen zich aanmelden voor maximaal drie onderdelen. Het is een categorietoernooi en daarom wordt er gespeeld volgens de ranking op het tennispasje. De 35+ categorieën zullen zoveel mogelijk in poulevorm spelen, zodat iedereen veel uren op de baan kan maken.

   

  Behalve sportiviteit is er nog van alles te beleven tijdens het toernooi op de tennisvereniging. De keuken zorgt voor smakelijke broodjes en ander lekkers. Elke dag is er een ‘toernooi special’, op woensdag zijn er pizza’s en op vrijdag is het ‘Spaanse avond’, met tapas en sangria. Tijdens het finaleweekend is er op zaterdagmiddag een bierproeverij en op zondag zijn er volgens traditie wafels met aardbeien en slagroom voor de finalisten. Kort na de middag wordt dan de barbecue aangestoken.

   

  Reden genoeg om je in te schrijven of gedurende de week je familie/vrienden aan te komen moedigen, vindt de toernooi organisatie. Het kan nog tot en met morgen via www.tvprinsenbeek.nl

  Zondag 27 mei 2018
  Prinsenbeektennistoernooi
  Inschrijven open tennistoernooi
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.