Groenrijk 72 111120
 1. Inschrijven driebanden-kampioenschap

  Het jaarlijkse kampioenschap driebanden van Prinsenbeek, het Cees Franken Driebandentoernooi, vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 20 oktober in De Drie Linden in Prinsenbeek. Biljarters kunnen zich nog inschrijven.         
  Inschrijven driebanden-kampioenschap

  Door wedstrijdleiding

  Het toernooi wordt gespeeld in De Belle Fleurzaal in sport- en welzijnsaccommodatie De Drie Linden. Voor drie dagen weer een sfeervolle biljartarena met drie biljarts en een gezellige toeschouwerstribune, met zicht op alle biljarttafels. Iedereen die lid is van een Prinsenbeekse biljartclub of als biljarter woonachtig is in Prinsenbeek mag aan dit kampioenschap deelnemen.

   

  In de voorronde, die op vrijdag vanaf 16.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 uur wordt afgewikkeld, speelt iedere deelnemer drie partijen. Op zondag spelen vanaf 10.00 uur de zestien beste spelers uit de voorronde een knock-out ronde.

   

  Eddy Merckx

  De uiteindelijke finalepartij, vooraf gegaan door een demonstratie van oud-wereldkampioen driebanden Eddy Merckx, wordt verwacht rond 17.00 uur. Als biljartliefhebber, of als iemand die eens een kijkje wil nemen op een dergelijk biljartkampioenschap, bent u tijdens deze wedstrijddagen van harte welkom in De Belle-Fleur zaal. De entree is gratis.

   

  Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname, maar geen persoonlijke uitnodiging als eerdere deelnemer hebben ontvangen, dan kunt u op onze website www.driebandenprinsenbeek.nl een inschrijfformulier downloaden. Of neem contact op met de wedstrijdleiding (Peter van Houten, tel.  06-28 55 94 35 / wpavanhouten@hotmail.com. De kosten voor deelname bedragen € 12,50. De inschrijving voor deelname sluit op zaterdag 21 september. Bij mogelijke overschrijding van de deelnamecapaciteit wordt in eerste instantie gekeken naar deelname in de voorgaande jaren en daarna tijdstip van inschrijving. Dus schrijf tijdig in!

   

  Tot ziens tijdens het kampioenschap!

  Mede namens Stichting De Drie Linden,

  de wedstrijdleiding, Theo Sprenkels, Peter van Houten, Rens Nuiten en Huub Meulemans.

  Woensdag 11 september 2019
  Prinsenbeekdriebandenbiljartkampioenschap
  Inschrijven driebanden-kampioenschap
  Reacties