1. Inschrijven voor driebanden-kampioenschap Prinsenbeek

  Inschrijven voor driebanden-kampioenschap Prinsenbeek
  In het weekend van 19 tot en met 21 oktober vindt voor de twintigste keer het kampioenschap driebanden van Prinsenbeek plaats. In de Belle Fleur-zaal van De Drie Linden wordt dan strijd geleverd tijdens dit Cees Franken Driebandentoernooi. Inschrijven is nog mogelijk.

  Door wedstrijdleiding

  De Belle Fleur-zaal is dan voor drie dagen weer een sfeervolle biljartarena, met drie biljarts en een gezellige toeschouwerstribune met zicht op alle biljarttafels. Iedereen die lid is van een Prinsenbeekse biljartclub of als biljarter woonachtig is in Prinsenbeek mag aan dit kampioenschap deelnemen.

   

  In de voorronde, die op vrijdag vanaf 16.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 uur wordt afgewikkeld, speelt iedere deelnemer drie partijen. Op zondag spelen vanaf 10.00 uur de 16 beste spelers uit de voorronde een knock-out ronde. De uiteindelijke finalepartij, vooraf gegaan door een demonstratie van een coryfee uit de Nederlandse eredivisie driebanden, wordt verwacht rond 17.00 uur.

   

  Als biljartliefhebber of als iemand die eens een kijkje wil nemen op een dergelijk biljartkampioenschap bent u tijdens deze wedstrijddagen van harte welkom in De Belle Fleur-zaal, de entree is gratis.

   

  Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname, maar geen persoonlijke uitnodiging als eerdere deelnemer hebben ontvangen, dan kunt u op onze website (www.driebandenprinsenbeek.nl) een inschrijfformulier downloaden. Of neem contact op met de wedstrijdleiding (Peter van Houten  tel.  06-28 55 94 35 / email wpavanhouten@hotmail.com). De kosten voor deelname bedragen €12,50. De inschrijving voor deelname sluit op zaterdag 22 september! Bij mogelijke overschrijding van de deelnamecapaciteit wordt in eerste instantie gekeken naar deelname in de voorgaande jaren en daarna naar tijdstip van inschrijving. Dus schrijf tijdig in!

   

  Tot ziens tijdens het kampioenschap!

  Mede namens Stichting De Drie Linden, 

  wedstrijdleiding: Wil Mom, Peter van Houten, Rens Nuiten en Huub Meulemans.

  Voor verdere informatie zie: www.driebandenprinsenbeek.nl.

  Woensdag 19 september 2018
  Prinsenbeekbiljartdriebanden
  Inschrijven voor driebanden-kampioenschap Prinsenbeek
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.