Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Inschrijven Beeks kampioenschap driebanden

  Het jaarlijkse kampioenschap driebanden van Prinsenbeek wordt dit jaar voor de 22ste keer gehouden. Dit Cees Franken Driebandentoernooi vindt plaats van vrijdag 15 tot en met zondag 17 oktober 2021. Iedereen die lid is van een Prinsenbeekse biljartclub of als biljarter woonachtig is in Prinsenbeek mag aan dit kampioenschap deelnemen.
  Inschrijven Beeks kampioenschap driebanden

  Door wedstrijdleiding  

  Het toernooi wordt gespeeld in de Jumbo Miegielsen-zaal in sport- en welzijnsaccommodatie De Drie Linden. Voor drie dagen weer een sfeervolle biljartarena met drie biljarts. En met een gezellige toeschouwerstribune met zicht op alle biljarttafels.

   

  In de voorronde, die op vrijdag vanaf 16.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 uur wordt afgewikkeld, speelt iedere deelnemer drie partijen. Op zondag spelen vanaf 10.00 uur de zestien beste spelers uit de voorronde een knock-out-ronde. De finalepartij wordt verwacht rond 17.00 uur.

   

  Biljartliefhebbers en iedereen die eens een kijkje wil nemen bij een dergelijk biljartkampioenschap zijn tijdens deze wedstrijddagen van harte welkom in De Jumbo Miegielsen-zaal. De entree is gratis.

   

  Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname, maar geen persoonlijke uitnodiging als eerdere deelnemer hebben ontvangen, dan kunt u op onze website (www.driebandenprinsenbeek.nl) een inschrijfformulier downloaden. Of neem contact op met de wedstrijdleiding (Peter van Houten, tel.  06-28 55 94 35 / wpavanhouten@hotmail.com). De kosten voor deelname bedragen €15. De inschrijving voor deelname sluit op zaterdag 18 september.

   

  Bij mogelijke overschrijding van de deelnamecapaciteit wordt in eerste instantie gekeken naar deelname in de voorgaande jaren en daarna tijdstip van inschrijving. Tot ziens tijdens het kampioenschap! Meer informatie: www.driebandenprinsenbeek.nl.

   

  Mede namens Stichting De Drie Linden, de wedstrijdleiding: Theo Sprenkels, Peter van Houten, Rens Nuiten, Huub Meulemans.

  Dinsdag 14 september 2021
  Prinsenbeekdriebandentoernooibiljart
  Inschrijven Beeks kampioenschap driebanden
  0
  Reacties