Groenrijk 72 111120
 1. Inschrijven voor Alternatieve Singelloop

  Liefhebbers kunnen zich nog inschrijven voor de Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken 2020 op 4 oktober. Dan belooft de organisatie het op-één-na gezelligste (hard)loopfeestje van Nederland, want niets kan op tegen de non-coronaversie.

  Het thema van dit jaar is ‘Niet massaal samen, maar samen massaal!’ Deelnemers kunnen deze editie van de Singelloop Breda waar ook ter wereld lopen of wandelen, of met een handbike of rolstoel meedoen. Het officiële startschot voor alle afstanden wordt gegeven om 10.45 uur.

   

  Deelnemers aan de 5 kilometer, 10 kilometer en halve marathon (ook businessrun lopers) krijgen een GPS-gestuurde tracking app. Daarmee worden de gelopen afstand en tijd voor de klassementen geregistreerd. Daarnaast is er voor alle deelnemers de Singelloop 2020 Experience App. Die loopt alle afstanden met je mee en laat je het gevoel van een normale Singelloop ervaren, met het gejuich en de aanmoedigingen en de bands langs het parcours. 

   

  Vrienden van Amphia

  Het goede doel dit jaar is Vrienden van Amphia. Ook middels de aanschaf van de Singelloop Breda City Sockss bij Albert Heijn Prinsenbeek wordt hieraan bijgedragen. Ze kosten €9,95 per paar, waarvan €0,50 voor het goede doel is bestemd. 

   

  Voor inschrijven en meer informatie over de Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken 2020: klik hier.

  Dinsdag 15 september 2020
  PrinsenbeekSingelloopAmphiaAlbert Heijn
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.