Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Inschrijven Goede Doelen Wijkentoernooi

  Inschrijven Goede Doelen Wijkentoernooi
  De winnaars van vorig jaar. (Foto: TV Prinsenbeek)
  Tennisvereniging Prinsenbeek organiseert op zaterdag 24 maart het jaarlijkse Goede Doelen Wijkentoernooi. Spelers uit verschillende (woon)wijken in Prinsenbeek strijden dan om een geldbedrag ten behoeve van een goed doel én de wisselbeker.

   

  Door Ruud van der Stelt en Rick Muller

  Per wijk is er een captain. Die zorgt dat er een team uit zijn wijk wordt samengesteld, in de categorieën 5/6, 7 en 8/9. Hij zoekt ook, in overleg, naar een goed doel, dat ten goede komt aan de inwoners van Prinsenbeek. Het gaat hierbij vooral om instellingen, verenigingen of anderszins die zelf moeilijk aan gelden kunnen komen.

   

  De winnende wijk ontvangt € 300 om te schenken aan het vooraf aangewezen goede doel én krijgt de fel begeerde wisselbeker voor één jaar in bezit.

   

  Voor de deelname aan het toernooi wordt per deelnemer een kleine bijdrage gevraagd. Er zal gespeeld worden tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Na het toernooi is er een mogelijkheid om, tegen een vergoeding, gezellig een hapje te blijven eten.

   

  Wij zouden het leuk vinden om jou te mogen begroeten op het toernooi. Reserveer dus vast 24 maart 2018 in je agenda. Wil je jezelf al inschrijven of wil je weten wie je captain is, neem dan contact met ons op via: ruudmonique@casema.nl  of rick.muller@kpnmail.nl.

  Donderdag 11 januari 2018
  PrinsenbeektennisGoede Doelen Wijkentoernooi
  Inschrijven Goede Doelen Wijkentoernooi
  De winnaars van vorig jaar. (Foto: TV Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.