Sunvibe kleding 728
 1. Inschrijven Goede Doelen Wijken Toernooi

  Tennisvereniging Prinsenbeek organiseert zaterdag 1 april weer het Goede Doelen Wijken Toernooi. Spelers uit verschillende (woon)wijken strijden hier om een geldbedrag ten behoeve van een Prinsenbeeks goed doel én de wisselbeker. Liefhebbers kunnen zich al inschrijven.

  Door Ruud van der Stelt en Rick Muller

  Per wijk is er een captain. Die zorgt dat er een team uit zijn wijk wordt samengesteld in de categorieën 5/6, 7 en 8/9. De captain zoekt in overleg een goed doel uit, dat ten goede komt aan de inwoners van Prinsenbeek. Het gaat hierbij vooral om instellingen, verenigingen of anderszins die zelf moeilijk aan gelden kunnen komen. De winnende wijk ontvangt 300 euro om te schenken aan het vooraf aangewezen goede doel én krijgt de felbegeerde wisselbeker voor één jaar in bezit.

   

  Voor de deelname aan het toernooi wordt per deelnemer een kleine bijdrage gevraagd. Er zal gespeeld worden tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Na het toernooi is er een mogelijkheid om, tegen een vergoeding, een lekker hapje te blijven eten.

   

  Wij zien je graag op het gezelligste toernooi van het jaar! Reserveer dus alvast 1 april 2023 in je agenda. Wil je jezelf al inschrijven of wil je weten wie de captain van je wijk is, neem dan contact op met Ruud van der Stelt (ruudmonique@casema.nl) of Rick Muller (rick.muller@kpnmail.nl).

  Dinsdag 24 januari 2023
  Prinsenbeektennisgoede doelTV Prinsenbeek
  0
  [nexturl]
  Reacties