Groenrijk 728 100920
 1. Inschrijven Goede Doelen Wijken Toernooi

  Het Goede Doelen Wijken Toernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 maart. Tijdens dit toernooi van Tennisvereniging Prinsenbeek nemen speler uit verschillende Beekse (woon)wijken het tegen elkaar op. De inschrijving is geopend.
  Inschrijven Goede Doelen Wijken Toernooi

  Door Ruud van der Stelt en Rick Muller

  De deelnemers strijden met hun team om een geldbedrag ten behoeve van een goed doel én de wisselbeker.

   

  Per wijk is er een captain. Die zorgt dat er een team uit zijn wijk wordt samengesteld in de categorieën 5/6, 7 en 8/9. De captain zoekt in overleg een goed doel waarbij de prijs ten goede komt aan de inwoners van Prinsenbeek. Het gaat hierbij vooral om instellingen, verenigingen of anderszins die zelf moeilijk aan gelden kunnen komen.

   

  De winnende wijk ontvangt driehonderd euro om te schenken aan het vooraf aangewezen goede doel én krijgt de fel begeerde wisselbeker voor één jaar in zijn bezit.

   

  Voor deelname aan het toernooi wordt per deelnemer een kleine bijdrage gevraagd. Er wordt gespeeld tussen 12.00 en 18.00 uur. Na het toernooi is er weer de mogelijkheid om, tegen een vergoeding, gezellig een hapje te blijven eten.

   

  Wij zouden het leuk vinden als je komt tennissen op het Goede Doelen Wijken Toernooi. Reserveer dus vast 28 maart 2020 in jouw agenda. Wil je jezelf al inschrijven of wil je weten wie de captain van je wijk is, neem dan contact op met Ruud (ruudmonique@casema.nl) of Rick (rick.muller@kpnmail.nl).

  Vrijdag 17 januari 2020
  PrinsenbeektennistoernooiTV Prinsenbeek
  Inschrijven Goede Doelen Wijken Toernooi
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.