1. Inschrijven auditie BRAK-zittingen

  Kinderen en jongeren uit Prinsenbeek die willen meedoen met of helpen bij de BRAK-zittingen op zondag 22 januari kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de auditie. Die is op zondag 18 december om 10.00 uur in het gebouw van basisschool Montessori+ Prinsenbeek.
  Inschrijven auditie BRAK-zittingen
  (Archieffoto: BAK van Boemeldonck)

  Door BAK van Boemeldonck

  Heb jij een leuk liedje? Weet je een grappig toneelstukje? Kun jij goed dansen? Of wil jij optreden als een echte B(R)AK-kletser? Dan is de BAK van Boemeldonck op zoek naar jou.

   

  Lijkt het je gaaf om op het podium van De Drie Linden te staan en zit je minimaal in groep 6? Dan kun je je aanmelden voor de audities op 18 december om 10.00 uur bij basisschool Montessori + Prinsenbeek. Download snel het inschrijfformulier, klik hier. Vul het in en geef het af bij een van de leerkrachten op school. Kom je uit Prinsenbeek maar zit je ergens anders op school, dan kun je natuurlijk ook gewoon meedoen met de BRAK-zitting.

   

  Helpende handen

  Daarnaast zoeken we ook kinderen die op een andere manier willen helpen. Bijvoorbeeld door decors te maken, of door te helpen voor of achter de schermen. Of misschien wil jij wel een leuk stukje voor de BRAK-krant schrijven tijdens de audities en foto’s maken. Bedenk iets origineels waarom we juist voor jou moeten kiezen.

   

  Wat zijn de BRAK-zittingen?

  De BRAK-zittingen zijn al 19 jaar een begrip hier in Boemeldonck. Op deze speciale jeugdversie van de BAK-zittingen (Boemeldonckse tonpraatavonden) krijgen kinderen vanaf groep 6 tot en met 16 jaar de kans om te stralen op het podium van De Drie Linden. Dit kan met een dansje, een grappig toneelstukje of door als een echte B(R)AK-kletser (ton-prater) het podium te betreden en het publiek te laten lachen.

   

  De BRAK-zittingen vinden plaats op zondag 22 januari in De Drie Linden te Prinsenbeek. De ochtendvoorstelling is speciaal voor ouders, opa’s en oma’s om naar de acts van hun (klein)kinderen te komen kijken. In de middag is de voorstelling speciaal voor de Boemeldonckers van groep 4 tot en met 15 jaar. Informatie over de kaartverkoop volgt op een later moment.

  Woensdag 23 november 2022
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckkinderenoptredenpodiumshow
  Inschrijven auditie BRAK-zittingen
  (Archieffoto: BAK van Boemeldonck)
  0
  [nexturl]
  Reacties