1. Informatieavond start werk Markt

  Informatieavond start werk Markt
  Van den Elshout & de Bont Waalwijk B.V. gaat in opdracht van de gemeente Breda het werk aan de Markt in Prinsenbeek uitvoeren. Op maandag 11 maart start het aannemingsbedrijf met de voorbereidende werkzaamheden. Die avond organiseert het tevens een informatieavond over de herinrichting.

  Belangstellenden zijn dan welkom in Café-Zalencentrum Marktzicht. De inloop is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur start de presentatie, waarin de aannemer zich zal voorstellen en praktische informatie wil geven omtrent de uitvoering van de werkzaamheden. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen. Het duurt tot 21.00 uur.  

   

  De voorbereidende werkzaamheden op het marktplein komende maandag omvatten onder meer het inrichten van tijdelijke parkeervoorzieningen en het verwijderen van het kunstwerk het Boemeltje.

   

  De daadwerkelijke herinrichting van de Markt vangt aan op 25 maart. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Er wordt gestart op de kruising Markt-Kapelstraat-Beeksestraat en het noordelijke deel van het parkeerterrein nabij het appartementencomplex. Te zijner tijd krijgen aanliggende panden nog een brief met aanvullende informatie.

   

  Voor vragen kan men contact opnemen met de projectleider Eddy Rombouts of de uitvoerder Jeroen Verhoef. Zij zijn te bereiken via marktprinsenbeek@elshoutendebont.nl. Voor calamiteiten buiten werktijden kan men contact opnemen via tel. 06-15 61 16 20.

   

  Via ‘De BouwApp’ kunnen belangstellenden regelmatig updates en informatie ontvangen over het project. Deze app is gratis te downloaden op smartphone of tablet. Voor een eerder bericht: klik hier.

  Woensdag 06 maart 2019
  PrinsenbeekMarktherinrichtingVan den Elshout en De Bont
  Informatieavond start werk Markt
  Reacties