1. Infopunt Prinsenbeek voor alle Bekenaren

  Het Infopunt Prinsenbeek mag dan zijn gevestigd in zorgcentrum Hagedonk, het is zeker niet alleen bedoeld voor de senioren uit het dorp. Het is er om alle Bekenaren die vragen hebben te verwijzen naar de juiste instanties en hen hierbij ook te helpen. Bijvoorbeeld met belastingformulieren en het aanvragen van pensioen, deeltaxi en huishoudelijke hulp via de Wmo.
  Infopunt Prinsenbeek voor alle Bekenaren

   

  We zijn er voor iedere bewoner van Prinsenbeek”, zegt Rienus Huijbregts, die vanuit de ouderenbond KBO bij het initiatief is betrokken.  ,,We hebben hier goede mensen zitten die weten wat er allemaal mogelijk is. Bedenk dat niet iedereen even gemakkelijk met de computer is. Met name onder de senioren zijn er nog veel die geen computer hebben, terwijl veel zaken alleen via de digitale weg te vinden zijn. Nog even los van het gegeven dat mensen graag een gezicht zien, als ze een vraag hebben.”

   

  Infopunt Prinsenbeek bestaat inmiddels vier jaar. Het is te vinden in de ruimte in Hagedonk die is vernoemd naar Gé Brogtrop, die tot zijn overlijden in 2013 één van de kartrekkers was. Bij het loket betrokken vrijwilligers hopen dat nog meer mensen de weg naar het infopunt weten te vinden. Het is iedere vrijdag open van 9.30 tot 12.00 uur.

  Woensdag 01 november 2017
  PrinsenbeekInfopunt
  Infopunt Prinsenbeek voor alle Bekenaren
  Reacties