Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Infopunt helpt bij vin-den juiste instanties

  Infopunt helpt bij vin-den juiste instanties
  Het Infopunt Prinsenbeek is er voor alle Bekenaren die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het vinden van de juiste weg naar instanties in zorg en welzijn, jeugdzorg of participatie. Dit schrijft het Info.Prinsenbeek in een folder voor de dorpsbewoners.

   

  Zeker bij Wmo-aanvragen is het volgens het infopunt belangrijk dat mensen zich goed laten voorlichten, onder meer ten behoeve van de zogenaamde ‘keukentafelgesprekken’. Ze kunnen hiervoor gebruik maken van de gratis ondersteuning door het Info.Prinsenbeek.

   

  Het Info.Prinsenbeek mag dan zijn gevestigd in zorgcentrum Hagedonk, het is zeker niet alleen bedoeld voor de senioren uit het dorp. Het is er om alle Bekenaren die vragen hebben te verwijzen naar de juiste instanties en hen hierbij ook te helpen. Bijvoorbeeld ook met belastingformulieren en het aanvragen van pensioen en deeltaxi.

   

  Info.Prinsenbeek is te vinden in de ruimte in Hagedonk die is vernoemd naar Gé Brogtrop, die tot zijn overlijden in 2013 één van de kartrekkers was. Bij het loket betrokken vrijwilligers hopen dat nog meer mensen de weg naar het infopunt weten te vinden. Het is iedere vrijdag open van 9.30 tot 12.00 uur. Vragen: tel. 06-25008445.

  Vrijdag 06 juli 2018
  PrinsenbeekinfopuntHagedonkinstantiesvrijwilligers
  Infopunt helpt bij vin-den juiste instanties
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.