1. Infomarkt Bouwen en Wonen

  Infomarkt Bouwen en Wonen
  Wat wordt er in de nabije toekomst allemaal gebouwd in Prinsenbeek? Wie hierover meer wil weten, is welkom op de Informatiemarkt Bouwen en Wonen op woensdag 20 juni in De Drie Linden.

   

  De bijeenkomst wordt georganiseerd door het Dorpsplatform Prinsenbeek, in samenwerking met de Gemeente Breda. Initiatiefnemers en bouwers geven hier informatie over de woningbouwprojecten en -plannen in Prinsenbeek nu en in de nabije toekomst. Vertegenwoordigd zijn onder meer CPO-SAP, een collectief dat seniorenappartementen realiseert in de Vijverstraat en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen, die 115 koopwoningen bouwt op Westrik.

   

  Maar er staan meer bouwprojecten op stapel in het dorp. Verschillende panden staan leeg, zoals dat van de Rabobank, de Boerenbond en het Michael College. Ook hier zullen bouwactiviteiten worden ontwikkeld, net zoals bij de pastorie van de rooms-katholieke kerk.

   

  Ben je op zoek naar een nieuwe woning of ben je gewoon benieuwd wat er gebouwd gaat worden in Prinsenbeek? Kom dan naar deze woningmarkt op 20 juni. Het is een inloopbijeenkomst die plaatsvindt tussen 19.00 en 21.00 uur.

  Donderdag 14 juni 2018
  PrinsenbeekbouwprojectenDorpsplatform Prinsenbeekgemeente Breda
  Infomarkt Bouwen en Wonen
  Reacties