1. Infoavond plannen Boerenbond

  Infoavond plannen Boerenbond
  De ontwikkeling van de Boerenbondlocatie in Prinsenbeek komt een stap dichterbij. Komende donderdag 18 april is er een informatieavond over de plannen.

  Belangstellenden zijn welkom tijdens deze inloopbijeenkomst tussen 19.00 en 21.00 uur in Zaal Marktzicht in Prinsenbeek.

   

  De avond wordt georganiseerd door eigenaren Remmers Projectontwikkeling en HVB Projectontwikkeling. Er zijn ook vertegenwoordigers van de Gemeente Breda en makelaars Van der Sande en Van de Water aanwezig om de plannen toe te lichten.

   

  De projectontwikkelaars willen op het terrein van de voormalige Boerenbond een appartementencomplex met in totaal veertig woningen bouwen, aldus Pleun Bertrams van Remmers. Een complex met vier bouwlagen, waarvan de bovenste verdieping wat terug ligt.

   

  Ongeveer de helft zal worden verkocht en de andere helft gaan de projectontwikkelaars zelf verhuren. Het betreft woningen van sociale en middenprijs-huur tot koopwoningen in het middensegment.

   

  Als alles vlot verloopt, is het de bedoeling dat er over een jaar wordt gestart met de bouw. De plannen zitten nu in de fase van pré-welstandsoverleg, aldus Bertrams. De verwachting is dat de woningen eind dit jaar in de verkoop komen.

   

  In het pand van de voormalige Boerenbond zaten tot mei vorig jaar krakers. Sinds november wordt het anti-kraak verhuurd aan Kringloop Prinsenbeek van Willem en Jacqueline van Gastel.

  Maandag 15 april 2019
  PrinsenbeekBoerenbondappartementenRemmers ProjectontwikkelingHVB Projectontwikkelingappartementen
  Infoavond plannen Boerenbond
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.