1. Infoavond over energieneutraal wonen en zonnepanelen

  Energiecoöperatie BRES organiseert op dinsdag 16 april in Zaal Marktzicht in Prinsenbeek een informatieavond over energieneutraal wonen en zonnepanelen. De bijeenkomst over energieneutraal wonen begint om 19.30 uur en vanaf 21.00 uur gaat het over zonnepanelen.

  Op een eerdere informatieavond van BRES in Breda bleek er veel interesse voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarom is besloten om ook een avond te organiseren over de mogelijkheden om gezamenlijk zonnepanelen te kopen, om zo een lagere prijs te kunnen realiseren. ‘Daarom hebben we verschillende partijen met goede kwaliteit en service gevraagd een aanbod te doen. Dat aanbod lichten we toe en samen kijken we hoeveel huishoudens in Prinsenbeek mee zouden willen doen’, melden de Gemeente Breda en Energiecoöperatie  BRES in een brief aan de bewoners van Prinsenbeek.

   

  Deze informatiebijeenkomst is op dezelfde avond, na de pauze om 21.00 uur. Voor mensen die alleen interesse hebben in zonnepanelen is het ook mogelijk om alleen het tweede deel van de avond bij te wonen.

   

  Voor vragen en aanmelden voor de informatieavond kunt u een e-mail sturen naar ikdoemee@bresbreda.nl.

   

  Greenhopper

  Vandaag, woensdag en vrijdag staat ook nog de Greenhopper in Prinsenbeek. De duurzame pop-up store van de gemeente Breda toont verschillende isolatie- en inrichtingsmaatregelen en apparaten om de woning te verduurzamen en energiezuinig te maken.  De Greenhopper staat op de Markt, tegenover de Hema, en is nog geopend op:

  • Zaterdag 13 april van 13.00 tot 16.00 uur;
  • Woensdag 17 april van 10.30 tot 14.00 uur;
  • Vrijdag 19 april van 13.00 tot 16.00 uur.

  http://bit.ly/Greenhopper

  Zaterdag 13 april 2019
  PrinsenbeekGreenhopperenergieneutraalinformatiebijeenkomstzonnepanelenBreda
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.