Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. In defilé naar de Markt

  • (Foto: Ad van den Bliek)
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  Na vier mooie avonden kwamen de deelnemers aan de Avondvierdaagse Prinsenbeek vrijdag met medailles, bloemen en snoep aan op de Markt. Achter pretband Nou En?! liepen ze volgens traditie in defilé vanaf de speeltuin in de Julianalaan naar het dorpsplein.

   

  Vanaf de kiosk meldde presentator Kees Oomen dat de organisatie tevreden terugkeek op een geslaagd evenement, met een kleine duizend geregistreerde lopers en prachtig weer. En maar één blaartje, volgens de EHBO.

   

  Volgens goed gebruik waren er ook nog een paar prijzen, en wel voor wie het beste antwoord had op de vraag hoeveel appels er doorheen gegaan waren tijdens het wandelevenement. Bij de kinderen ging het cadeautje naar Imram ait Bari en bij de volwassenen naar Marit Kompanje. Het waren trouwens 473 kilo’s. De groepsprijs ging dit jaar naar Scouting Thomas-More. Annie Jochems van het startbureau werd benoemd tot ‘Vrijwilliger van het jaar’.

   

  Voor velen was de vierdaagse daarmee nog niet afgelopen, want bij het optreden van Mark van Overveld bleef het nog lang gezellig op het marktplein. 

   

  Ad van den Bliek maakte veel mooie foto's van het wandelevenement. Ook de foto's van de derde dag staan intussen op zijn Facebookpagina. Die van de laatste dag volgen nog.

  Zaterdag 09 juni 2018
  PrinsenbeekAvondwandelvierdaagse
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.