Restyle 728
 1. IJssalon bij bakkerij Nagelkerke

  Bakkerij Nagelkerke aan de Valdijk in Prinsenbeek gaat ook ijs verkopen. De ruimte tussen de winkel en de appartementen in aanbouw wordt ‘Leopolds IJssalon’. Het is de bedoeling dat die half maart de deuren opent.
  • (Tekening: Leopold Nagelkerke)

  Op dit moment wordt er hard gewerkt in en bij de bakkerij. De winkel wordt compleet vernieuwd en iets uitgebreid aan de zijde van de nieuwbouw. Nadat de aannemer er de afgelopen weken het nodige werk heeft verricht, is het nu de beurt aan een bedrijf gespecialiseerd in inrichting. Vrijdag gaat de zaak na drie weken weer open.

   

  Ondertussen gaat het werk aan de appartementen ernaast ook door. Dat is rond de bouwvak vorig jaar begonnen, vertelt Werner van Pruijssen van de gelijknamige bouwonderneming uit Baarle-Nassau die dit project van de familie Nagelkerke bouwt. ,,Deze week wordt de tweede verdiepingsvloer erop gelijmd.’’ 

   

  In de nieuwbouw, aan de rechterkant van de winkel, komen negen appartementen van zo’n 50 tot 55m², een grootte waar volgens Nagelkerke behoefte aan is. De voorgevel is ongeveer dezelfde bouw als van het pand dat er tot twee jaar geleden stond, zodat het oude straatbeeld zoveel mogelijk behouden blijft.

   

  Ook bovenop de bakkerij komt een appartement en de woning boven de winkel wordt opgeknapt, waarmee er in totaal elf appartementen worden gerealiseerd. De verwachting is dat het project eind dit jaar klaar is. Nagelkerke is nog niet zo ver, maar het is de bedoeling dat de woningen straks via een tussenpersoon in de verhuur gaan.

  Dinsdag 25 januari 2022
  PrinsenbeekappartementenbakkerijijssalonNagelkerke
  • (Tekening: Leopold Nagelkerke)
  0
  Reacties