Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. ‘Hupperdepup Set Up – High Five!’

  ‘Hupperdepup Set Up – High Five!’
  Twee groepen vier van basisschool De Horizon in Prinsenbeek kregen dinsdag tijdens de gymles in De Drie Linden een introductieles volleybal. Die werd verzorgd door trainsters van de jongste leden van volleybalvereniging Set Up.

   

  Door Baukje Sikma

  Op een speelse manier hebben de kinderen kennisgemaakt met de volleybalsport. In allerlei leuke oefeningen kwamen de basisvaardigheden stuiten, onderarms en bovenhands gooien, vangen en mikken aan bod. In super spannende wedstrijdjes in het laatste kwartiertje van de les lieten de kinderen heel enthousiast zien hoe goed ze al waren in dat ‘volleybalgooien en –vangen’.

   

  Nadat de kinderen verteld was dat ze later die dag een uitnodigingsbrief voor proeftrainingen én een kleine verrassing van Set Up zouden meekrijgen op school, werd de les afgesloten met de groepsyell van de jongste mini’s van Set Up: ‘Hupperdepup Set Up – High Five!’.

   

  Heeft u of uw zoon/dochter interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek. Voor informatie over de trainingstijden of vragen over een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl of bezoek onze website www.setup.jouwweb.nl.

  Dinsdag 12 juni 2018
  PrinsenbeekvolleybalSet Upkinderen
  ‘Hupperdepup Set Up – High Five!’
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.