Groenrijk vaderdag
 1. High tea voor 110 gasten

  De belangstelling voor de high tea van Rotary Prinsenbeek en het dorpsplatform en is groot. Niet minder dan 110 mensen hebben zich aangemeld voor deze activiteit zaterdag in Café-Zaal Marktzicht.

  De Rotary organiseert de high tea in samenwerking met de Werkgroep Gezelligheid Samen van Dorpsplatform Prinsenbeek, Domein Zorg. De gasten zijn bewoners van Hagedonk en andere Bekenaren die door omstandigheden niet zo makkelijk een dagje uit kunnen realiseren.

   

  De gezamenlijke activiteit is bij voorbaat al een succes. ,,Gewoon prachtig dat zulke evenementen op de Beek mogelijk zijn dankzij sponsoracties, zoals nu door de Rotary. Eerder konden we al naar Diergaarde Blijdorp dankzij Jumbo Miegielsen’’, aldus Anton Hoeven van de organisatie.

   

  Die benadrukt dat iedereen die zich heeft aangemeld ook daadwerkelijk wordt verwacht zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur. ,,Ook als mensen geen bevestiging hebben ontvangen via Zonnebloem, thuiszorg of kerk.’’ Degenen die vervoer nodig hebben, zijn al gebeld. De zaal is open om 13.30 uur. 

  Woensdag 18 september 2019
  Prinsenbeekhigh teaRotary PrinsenbeekDorpsplatform PrinsenbeekZonnebloem
  0
  Reacties