1. ‘Het was een ware belevenis’

  ‘Het was een ware belevenis’
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  ‘Maar liefst 17,5 week mochten wij, Prins Jannes LIII, Melanie en Freeke, voorgaan in de leut in ons eigen Boemeldonck. Het was een lange, intensieve maar zeer dankbare periode met veel lachen en zo af en toe een traan. Het was een ware belevenis.’

   

  Door Prins Jannes LIII

  en hofdames Melanie & Freeke

  En wat voor optochten werden ons voorgeschoteld. Ongelooflijk, echt buitencategorie en onevenaarbaar. We hebben er samen met het massaal opgekomen publiek enorm van genoten.

   

  En ook het weer was ons uiteindelijk goed gezind, wat een mazzel. Vanaf zondag half twee droog tot aan binnenkomst van de laatste wagen. Het offeren bij Klara heeft resultaat gehad. En dit alles was nooit mogelijk geweest zonder de inzet van vrijwilligers. Dit jaar hebben we karnaval van de ‘andere kant’ mogen meemaken en het respect voor al die vrijwilligers is alleen maar gegroeid. We zijn trots op alles wat ons dorp zo bijzonder maakt.

   

  We willen graag iedereen bedanken die er dit jaar samen met ons een topjaar van heeft gemaakt. En dat zijn er heel veel en iedereen op zijn eigen manier. We lichten er graag een aantal uit. Alle vrijwilligers bedankt! Alle deelnemers aan de optochten. Dank voor jullie inspanningen om Boemeldonck breed in de spotlights te zetten. BAK-bestuur, BAK-gevolg, Raad van Elf en Hofkapel bedankt!

   

  Dansmarietjes Liv, Nynke, Rosalie, Isa, Tirza, Lieske, Esmée en begeleiding (Jessica, Maureen, Anke) jullie waren geweldig. Dank jullie wel. Piendraod, Black Eagles en Platonische Woudvlinders, jullie veelvuldige aanwezigheid, warme woorden en originele cadeaus zijn enorm gewaardeerd.

   

  En last but not least onze partners. Bedankt dat jullie ons de ruimte hebben gegund om deze karnaval van de eerste tot de laatste minuut echt te beleven. 

   

  En dan start nu het grote nagenieten. Met vele mooie herinneringen die voor altijd zullen blijven plakken! Boemeldonck bedankt, gij bent het echte en het ware!

   

  Gegroet!

  Dinsdag 12 maart 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckprinshofdame
  ‘Het was een ware belevenis’
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.