Groenrijk 728 voorjaar
 1. Hema naar pand Rabo

  Hema Prinsenbeek gaat verhuizen van de Markt 18, naar het vroegere pand van de Rabobank aan de overkant van de Loopstraat. Dit meldt communicatieadviseur Jeffrey Peerdeman van het concern.

  Hij verwacht dat de Hema daar begin juni de deuren opent. Jumbo Miegielsen neemt het huidige pand over, waarmee de supermarkt dan beschikt over de complete winkelstrook aan de zuidzijde van de Markt.

   

  Wanneer de Hema op de huidige locatie de deuren sluit, kan de woordvoerder niet zeggen. Dat is volgens hem afhankelijk van de overdacht van het pand naar de nieuwe huurder.

   

  Met 380 vierkante meter heeft de Hema in het Rabopand de beschikking over een iets groter winkeloppervlak dan de huidige 313 meter, aldus de woordvoerder, die verwacht dat hier een vergelijkbaar tot iets groter assortiment zal worden aangeboden. Het wordt volgens hem qua interieur wel het nieuwste concept, met veel natuurlijke materialen en een ruimere opstelling van de producten.

   

  De precieze plannen van Jumbo Miegielsen voor de vele extra meters supermarktoppervlakte zijn nog niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de supermarkt vanaf half april ook vijf meter Hema-assortiment zal voeren. Het Hema-assortiment van Jumbo zal volgens de supermarkt op den duur afwijken van dat in de Hema-winkel.

   

  In het Rabopand wordt nu nog druk verbouwd. Evolus Vastgoed realiseert hier zeven casco-appartementen, die in het najaar beschikbaar zouden moeten komen, en twee te verhuren commerciële ruimtes. Aan de buitenkant van het gebouw verandert niet zoveel. In de grootste commerciële ruimte op de benedenverdieping komt de Hema. De kleinere ruimte van 150 m² is nog beschikbaar.

  Dinsdag 02 maart 2021
  PrinsenbeekHemaJumbo MiegielsenRabobank
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.