1. ‘Help Sjan en Set Up met uw stem’

  Er is een tussenstand van de verkiezing ‘Clubhelden van de amateursport’, meldt het bestuur van volleybalvereniging Set Up. ,,Onze Sjan doet het erg goed met haar vijfde plaats. Ondanks de relatief kleine vereniging is ze erg populair en heeft ze al 68 stemmen’’, stelt voorzitter Peter Visschers, die hoopt dat een grote groep Bekenaren nog een stem op Sjan wil uitbrengen.
  ‘Help Sjan en Set Up met uw stem’
  (Foto: Set Up)

   

   'De koploper wordt gesteund door Baronie-aanhang uit de Bredase gemeente en heeft 'slechts' 300 stemmen'.

  Het bestuur van Set Up vraagt zich dan ook af of vanuit ons dorp Prinsenbeek (met meer dan 10.000 inwoners en dus potentiële stemmers) er nog meer stemmen bij kunnen komen voor clubheld Sjan van Set Up. ‘Tenslotte staat Prinsenbeek bekend om het bruisende verenigingsleven met een grote samenhorigheid en veel respect voor de vrijwilligers.’ Sjan is voor Set Up hier een groot voorbeeld van en de vereniging roept hierbij alle Bekenaren op om op haar te stemmen.

   

  ‘Laat je niet ontmoedigen door een paar muisklikken en stem op Sjan via http://www.clubheld2017.nl .' 

   

  Uit de drie gemeentenwinnaars met de meeste stemmen wordt de regiowinnaar gekozen. Die maakt vervolgens kans om de landelijke winnaar te worden en €10.000 te winnen voor de vereniging.

   

  Dinsdag 31 oktober om 23.59 uur sluit het stemmen. ‘Ga dus vandaag nog aan de slag en zorg voor een inhaalslag! Wie weet gaat onze Sjan dan door naar de finaleronde?!’

   

  Zie ook het eerdere bericht

  Zondag 29 oktober 2017
  PrinsenbeekvolleybalSet Up
  ‘Help Sjan en Set Up met uw stem’
  (Foto: Set Up)
  Reacties