Groenrijk 728 100920
 1. ‘Heilig Hart-beeld gevlucht?’

  ‘Het lijkt erop dat ons Heilig Hart-beeld er afgelopen nacht vandoor is gegaan….. De tekst ‘Ik ben weg’ spreekt voor zich.’ Dit nepnieuwsbericht is afkomstig van de muzikanten van Magrietje, die zeggen te vermoeden dat de verdwijning van het beeld te maken heeft met de commotie rond de verregaande bouwplannen en drukte rond zijn mooie hoekje aan de Valdijk/Groenstraat.
  ‘Heilig Hart-beeld gevlucht?’
  (Misleidende, bewerkte foto: Magrietje)

  Ze zijn al met man en macht op zoek, zeggen de muzikanten. 'En we hopen uiterlijk aanstaande zondag bij het BAK Kapellenfestival in De Drie Linden ons Heilig Hart weer in goede staat te kunnen presenteren!’

   

  BAK Kapellenfestival

  Dit jaar strijden er tijdens het BAK Kapellenfestival negen kapellen om de ‘Toffe Uilenbal(k)’. In totaal zijn er drie prijzen. Eén voor ‘winnaar muzikaal’, één voor ‘winnaar 'karnavalesk’ én één voor ‘winnaar algemeen’. Die laatste gaat er ook vandoor met de ‘Toffe Uilenbal(k)’, en mag deze wisseltrofee een jaar lang in het repetitielokaal koesteren.

   

  Iedere kapel krijgt 20 minuten speeltijd om de muzikale kunsten en carnavaleske act op te voeren. De ervaring leert dat de combinatie van hoogstaande muzikale kwaliteiten en hilarische acts garant staan voor een gezellige middag.

   

  De middag wordt om 13.00 uur geopend door Prins Kaaff LIV met zijn hele gevolg. De grootvorst verzorgt ook de loting. In de koker zitten: D’Ruit, Pretbend Nou En!?, Nootweer, Magrietje, TTT, Dusz?!, de Hofkapel, De Lapzwansen en De Chicas.

  Vrijdag 14 februari 2020
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckblaaskapellen
  ‘Heilig Hart-beeld gevlucht?’
  (Misleidende, bewerkte foto: Magrietje)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.